Ar rīkotāja "Kocēnu Sporta kluba" abu komandu "Rubene" triumfu sieviešu un vīriešu Elites grupā 27. augusta vakarā Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, noslēdzās jau vienpadsmitais pirmssezonas starptautiskais turnīrs florbolā "Latvian Open". 

 

Vīriešu komanda "Rubene" līdz šim vēl nekad nebija izcīnījusi uzvaru pašu rīkotā turnīra Elites grupā. Ar vienpadsmito piegājienu kocēniešiem tas beidzot izdevās, finālspēlē ar 3:1 pārspējot "Ķekavu". Kausu par trešo vietu saņēma Stalbes "SK Pārgauja", kas izšķirošajā mačā ar 3:2 pārspēja pagājušā gada uzvarētāju "FBK Valmiera".

 

Sieviešu Elites grupas finālā Kocēnu "Rubenei" pretī stājās Rīgas FK "NND". Pārākas izrādījās kocēnietes, kuras uzvarēja ar 2:0. Trešo vietu izcīnīja komanda "Rīgas Lauvas", kas ar 2:1 pieveica Igaunijas klubu "EMU SK".

 

Vīriešu Open grupā 1 kausu par pirmo vietu izcīnīja FK "Irlava/Avant", kas finālā ar 4:3 uzveica Rīgas "LU/Masters". Trešo vietu uz goda pjedestāla ieņēma "FBK Valmiera - 2", kas pārspēja Krievijas "FC Uragan".

 

Vīriešu Open grupā 2 triumfēja komanda "FK JeNo - 2", kas finālspēlē ar 4:2 pārspēja Rīgas "NUJAS.LV". Kausu par trešo vietu ieguva "FK Vārme", kas ar 5:4 bija pārāka par "Farm Dumperi.lv Club".