IMG_7054.jpg

Starptautisko florbola turnīru "Latvian Open 2017" TOP grupas ceturtajā vietā noslēdza Latvijas vīriešu izlase, kas izšķirošajā mačā tikai pagarinājumā ar 6:7 piekāpās Somijas klubam "Nokian KrP", kurā spēlē mūsu valstsvienības kandidāts Morics Krūmiņš. Par labāko spēlētāju Latvijas komandā atzina kapteini Arti Raitumu, kurš izcēlās ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem.

 

Jau pirmā perioda vidū Latvijas florbolisti bija nonākuši iedzinējos ar 0:2, bet 17. minūtē Edžus Ceriņš vienus vārtus atguva - 1:2. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti - Pēteris Trekše atjaunoja neizšķirtu rezultātu (2:2). 43. minūtē Artis Raitums ar precīzu metienu pirmo reizi vadībā izvrzīja Latvijas izlasi - 3:2. 48. minūtē nu jau somi atjaunoja neizšķirtu (3:3), bet drīz pēc tam divus vārtus pēc kārtas guva mūsu florbolisti - pēc Mihaila Kostuseva un Arta Raituma metieniem Latvijas izlase izvirzījās vadībā ar 5:3. Diemžēl šo pārsvaru latviešiem neizdevās nosargāt. Viesi iemeta trīs golus pēc kārtas, minūti pirms pamatlaika beigām izvirzoties vadībā ar 6:5. Mūsu komanda nekavējoties nomainīja vārsargu Jānis Salceviču pret sesto laukuma spēlētāju. Risks attaisnojās - nepilnu pusminūti pirms pamatlaika beigām Arta Raituma piespēli vārtu guvumā pārvērta Pēteris Trekše - 6:6. Diemžēl papildlaikā veiksme nebija mūsējo pusē - jau pēc pusotras minūtes somi guva uzvaras vārtus (7:6) un varēja gavilēt par izcīnīto trešo vietu.

 

Labākā spēlētāja balvu Latvijas izlasē saņēma Artis Raitums, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija arī rezultatīvākais. Divus golus iemeta Pēteris Trekše, 2 (1+1) punkti Mihaila Kostuseva kontā, bet Juris Gribusts izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa Spēlē par 3. vietu Latvijas izlase piekāpjas Krūmiņa