IMG_4758.jpg

Par starptautiskās florbola turnīra "Latvian Open 2017" TOP grupas otru finālisti kļuvusi Somijas čempione "SC Classic", kas šovakar Valmierā tikai pašā spēles galotnē spēja salauzt cita somu kluba - "Nokian KrP" pretestību (7:6).

 

Abu somu klubu izteikta favorīte bija "SC Classic", bet ļoti iespējams, ka čempioni pārāk zemu novērtēja savu pretinieku spēku un cīņassparu. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (2:2), līdzsvars uz rezultātu tablo bija vērojams arī pēc otrās trešdaļas (4:4), bet pēdējā perioda vidū "Nokian KrP" guva dīvus vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 6:4. Tāds pats rezultāts bija arī nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām. "SC Classic" tomēr izdevās paveikt šķietami neiespējamo -  70 sek. pirms pamatlaika beigām rezultāts atkal kļuva neizšķirts, bet 21 sekundi pirms finālsvilpes Jere Pulkinens čempionu labā guva uzvaras vārtus. "Nokian KrP" latviešu leģionārs Morics Krūmiņš šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās.

 

Rīt, 27. augustā, pulksten 11.30 notiks OP grupas fināls, kurā nūjas krustos somu "SC Classic" un zviedru "Storvrete", bet pulksten 14.00 paredzēta spēle par 3. vietu starp Latvijas vīriešu izlasi un Somijas klubu "Nokian KrP".