Šodien Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, ar izslēgšanas spēlēm un cīņu par godalgotām vietām noslēgsies devītais starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open 2015". Piecas spēles interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

 

Translācija sāksies pulksten 11:30 ar Elites grupas spēli par 3.vietu, kurā otro dienu pēc kārtas spēkiem mērosies Latvijas čempionvienība FK "Lekrings" (Cēsis) un Šveices klubs "UHC Uster". Vakar ar 12:6 pārāki izrādījās šveicieši, bet tas nenozīmē, ka šodien cēsnieki nevarētu revanšēties. Pulksten 14:00 laukumā dosies Elites grupas favorītes – Zviedrijas komanda "Storvreta IBK" un Somijas "SC Classic". Vakar abi titulētie klubi daudzajiem skatītājiem sagādāja īstu sporta izrādi, kurā tikai ar 7:6 pārāki izrādījās zviedri.

 

Spēļu kalendārs un rezultāti: ŠEIT

 

Vēl tiešraidē tiks translēta Sieviešu grupas finālspēle, kas sāksies pulksten 17:30, kā arī abas Vīriešu grupas spēles par kausiem – par 3.vietu pulksten 16:15, bet par 1.vietu – pulksten 18:45. Tiešraide būs portāla www.sportacentrs.com interneta TV, kā arī Lattelecom interaktīvās TV 411. kanālā.

 

Tiem, kuri šodien aizraujošās florbola spēles vēlēsies skatīt klātienē, biļete maksās 2 eiro. Kā jau ierasts, jaunumiem iespējams sekot turnīra mājaslapā: www.latvianopen.com, kā arī Twitter un Facebook profilos.