IMG_3767.JPG

Par "Latvian Open" vīriešu grupas uzvarētājiem kļuvuši "Ogres Vilku" florbolisti, kas šodien Valmierā lielajā finālā tikai pēcspēles metienos ar 4:3 pārspēja "Tērveti". Kausu par 3.vietu saņēma "Kuldīga", kas izšķirošajā spēlē ar 4:2 pieveica komandu "Saulkalne".

 

Vīriešu Open grupā par pamatīgu pārsteigumu parūpējās komanda "Tērvete", kas ne vien aizkļuva līdz pusfinālam, bet tajā ar 3:2 spēja izslēgt pieredzējušo "Kuldīgu", uzvaras vārti Ivo Gerka kontā. Otrā pusfinālā FK "Ogres vilki" ar 5:3 pārspēja "Saulkalni", rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Edvards Mucenieks.

 

Spēlē par 3.vietu "Kuldīga" ar 4:2 pieveica "Saulkalni", 2 (1+1) punktus uzvarētāju labā guva Rūdolfs Ķīvītis. Finālmačā starp "Ogres vilkiem" un "Tērveti" ogrēnieši bija izvirzījušies vadībā ar 3:1, taču tērvetnieki nedomāja padoties un panāca izlīdzinājumu - 3:3. Pēcspēles metienu sērijā Ogres komandas vārtsargs Edgars Engelbergs tika galā ar visiem trim pretinieku metieniem, bet viņa komandas biedrs Kārlis Krastiņš tomēr spēja iedabūt bumbiņu "Tērvetes" vārtos - 4:3.

Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā Vīriešu grupā 1. vietā