Vakar Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, ar divām Elites grupas komandu spēlēm tika atklāts devītais starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open". Šodien pulksten 15:00 Valmierā, bet pulksten 17:00 Kocēnu sporta namā savas spēles uzsāks arī 17 Vīriešu grupas un astoņas sieviešu grupas komandas, lai līdz svētdienas pēcpusdienai noskaidrotu godalgoto vietu ieguvējus.

 

Triju dienu laikā Valmierā un Kocēnos tiks aizvadītas vēl 70 turnīra "Latvian Open 2015" spēles. Sieviešu grupā startēs sešas komandas no Latvijas – FK "Ķekava", FK "NND", "Lekrings", "Rīgas Lauvas", "Rubene", un "Tērvete". Konkurenci latviešu florbolistēm sastādīs divas komandas no Krievijas – "NT-2" un "Saint-Petersburg United". Vīriešu grupā cīnīsies 12 komandas no Latvijas – FK "Bauska", FBK "Valmiera/ViA", "JeNo", "Ķekavas Bulldogs", "Rīga", "Rīga-1", "Kurši", "Ogres Vilki", "Rubene", "Rubene-1", SK "Pārgauja" un "Tērvete". Trīs komandas ir no Krievijas – "Spartak", "Pietarin Tikkat", "Saint-Petersburg United", "Minsk" no Baltkrievijas, kā arī "Roza Pezoti" no Čehijas.

 

Elites grupas komandas savas pirmās spēles aizvadīja jau vakar – Somijas "SC Classic" ar 14:5 sakāva Šveices "UHC Uster", bet titulētā "Storvreta IBK" no pasaules čempionu zviedru zemes ar 14:0 sagrāva mūsu čempionvienību FK "Lekrings". Šodien pulksten 18:00 Vidzemes Olimpiskajā centrā spēkiem mērosies "UHC Uster" un "Storvreta IBK", bet pulksten 20:30 Cēsu "Lekringu" eksaminēs "SC Classic".

 

Viss spēļu kalendārs: ŠEIT

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm ir 2 eiro, bet, ja spēles plānots skatīties visas trīs dienas, šodien izdevīgāk par 5 eiro iegādāties biļeti uz visu turnīru. Tie, kuriem nebūs iespējas izšķirošās cīņas par godalgotām vietām skatīt klātienē, varēs tās vērot tiešraidē - portāla www.sportacentrs.com interneta TV, kā arī Lattelecom interaktīvās TV 411. kanālā. Finālspēles paredzētas svētdien, 23.augustā, no pulksten 11:30. Kā jau ierasts, turnīra jaunumiem būs iespējams sekot turnīra mājaslapā: www.latvianopen.com, kā arī Twitter un Facebook profilos.