No 20. līdz 23.augustam Valmierā un Kocēnos jau devīto reizi norisināsies starptautiskais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā"Latvian Open 2015". Ar katru gadu šajā turnīrā piedalās arvien augstāka līmeņa klubi – savu dalību īpaši uzaicināto vīriešu komandu grupā jau apstiprinājušas tādas titulētas komandas, kā "SC Classic" (Somija), "UHC Uster" (Šveice), "Storvreta IBK" (Zviedrija).

 

"Latvian Open" ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts Starptautiskās florbola federācijas (IFF) vasaras elites turnīru sarakstā. Komandas sacentīsies trijās grupās – Vīriešu, Sieviešu, kā arī Elites grupā, kurā kopā ar jau nosauktajiem Somijas, Zviedrijas un Šveices grandiem cīnīsies Latvijas čempionvienība "Cēsu alus/Lekrings".

 

Spēles notiks vienlaicīgi uz trim ar Gerflor grīdas segumu aprīkotiem laukumiem, tās apkalpos LFS licencēti tiesneši. Standarta maksa par dalību turnīrā: 200 EUR par katru komandu Vīriešu un Sieviešu grupās. Ņemot vērā iepriekšējo gadu lielo interesi par iespēju turnīram reģistrēties savlaicīgi un par pazeminātu maksu, identiska akcija tiek piedāvāta arī šogad. Reģistrējot komandu un samaksājot dalības maksu līdz 15.jūnijam, tā par katru vīriešu un sieviešu komandu būs tikai 150 EUR. Papildus bonuss sarūpēts tiem klubiem, kuri turnīrā plāno piedalīties ar sieviešu un vīriešu komandām – atlaide 50 EUR apmērā no abu komandu kopējās dalības maksas.

 

Kā jau ierasts, turnīra jaunumiem būs iespējams sekot turnīra mājaslapā: www.latvianopen.com, kā arī Twitter un Facebookprofilos.

 

Tiekamies "Latvian Open 2015"!

 

"Latvian Open 2015"

Norises laiks: 2015.gada 20. – 23.augusts

Norises vieta: Valmiera, Kocēni

Grupas: Īpaši uzaicināto vīriešu komandu grupa, Vīriešu grupa, Sieviešu grupa

Spēļu laukumi: trīs laukumi (20 m x 40 m), visi – ar Gerflor segumu

Izspēles kārtība: grupu turnīrs (garantētas četras spēles) + izslēgšanas spēles

Kontaktpersona: Andris Dzenis

Tālrunis: + 371 26158645

E-pasts: info@latvianopen.com