Vidzemes Olimpiskais centrs darbu uzsāka 2005.gada nogalē ar mērķi veicināt plašas sporta attīstības iespējas Valmierā un Vidzemes reģionā, radīt kvalitatīvu mācību un treniņu bāzi augsta līmeņa sportistu sagatavošanai olimpiskajos sporta veidos, kā arī uzlabot iedzīvotāju veselību, sportisko sagatavotību un paaugstināt viņu kultūras līmeni.

 

Ēkas pirmajā stāvā atrodas ledus halle ar 58 m x 28 m lielu hokeja arēnu un otrā stāva līmenī izvietotām stacionārajām tribīnēm, kuras nodrošina vietas 532 skatītājiem.

 

Universālo zāli ar daudzfunkcionālu sporta spēļu laukumu iespējams sadalīt vairākos treniņu laukumos. Zālē ir izvietotas pārvietojamās tribīnes ar vietām 1496 skatītāju; zāles kopējie izmēri ir 44 m x 68 m. Universālo zāli iespējams izmantot ne tikai sporta spēļu treniņiem, bet arī vietēja, reģionāla un starptautiska mēroga sacensībām, izstādēm un koncertiem.

 

Ēkas pirmajā stāvā atrodas konferenču zāle, slidu noma, slidu asinātava, hokeja inventāra veikals „Hokeja pasaule” un florbola inventāra veikals „Togosports.lv”, bet otrajā stāvā – bārs „Sporta bārs”.

 

Blakus Vidzemes Olimpiskajam centram atrodas viesnīca "Naktsmājas". Viesnīca piedāvā 40 labiekārtotus numurus, kā arī pieejams izīrēt konferenču telpu.

Sīkāka informācija: www.naktsmajas.lv

 

 

Adrese: Rīgas iela 91, Valmiera, LV – 4201, Latvija 

Tālrunis: + 371 64220660

Fakss: + 371 64233402

E-pasts: info@voc.lv

Mājaslapa: www.voc.lv

 

Kocēnu Sporta nams ar telpu kopplatību 2514 m² ir viena no mūsdienīgākajām sporta būvēm Latvijas reģionos. Sporta nama ēka ir integrēta Kokmuižas pils vēsturiskajā ansamblī. Šajā sporta kompleksā savus treniņus un mājas spēles aizvada sporta kluba „Kocēnu sporta kubs” florbola komandas – vairākkārtējie Latvijas čempioni florbolā „Rubene” (vīrieši) un „Rubene” (sievietes). Sporta nama telpas izmanto arī Kocēnu pamatskolas audzēkņi.

 

Kocēnu Sporta nama florbola laukums atbilst Starptautiskās Florbola Federācijas noteiktajiem standartiem. Laukuma grīda ir klāta ar īpašu Gerflor segumu, kas ir ideāli piemērots tieši florbolam. Laukuma izmēri – 40 m x 20 m. Sēdvietu skaits skatītājiem – 400.

 

Kocēnu Sporta nama telpās atrodas florbola inventāra veikals „Lino.lv”, kurā iespējams iegādāties inventāru un aksesuārus no Canadien, Exel, Precision un Oxdog ražotājiem.

 

Adrese: Alejas iela 4, Kocēni, Kocēnu novads, LV – 4220, Latvija
Tālrunis: + 371 64220647
Fakss: +371 64220652
E-pasts: info@ksk.lv
Mājaslapa: www.ksk.lv