No 2013.gada 23. līdz 25.augustam Valmierā un Kocēnos notiks nu jau par tradīciju kļuvušais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā „Latvian Open”, kurš šogad norisināsies jau septīto reizi.

 

„Latvian Open” ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, un tas ir iekļauts Starptautiskās Florbola Federācijas vasaras elites turnīru sarakstā. Sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību visas spēles apkalpos LFS licencēti tiesneši. Tāpat kā iepriekš turnīra spēles norisināsies uz trim laukumiem, kas aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu.

 

Bez jau ierastajām vīriešu un sieviešu grupām arī šogad iespēja piedalīties turnīrā būs veterāniem, kuriem ir izveidota atsevišķa grupa – veterānu 40+. Ja vīriešu un sieviešu komandas turnīru tradicionāli izspēlēs trīs dienās, veterāni savu „Latvian Open 2013” titulu izcīnīs 24. un 25.augustā.

 

Standarta maksa par dalību turnīrā: 250 EUR par katru komandu vīriešu un sieviešu grupās un 150 EUR – par komandu veterānu grupā. Ņemot vērā iepriekšējo gadu lielo interesi turnīram reģistrēties savlaicīgi un par pazeminātu maksu, identiska akcija tiek piedāvāta arī šogad. Reģistrējot komandu un samaksājot dalības maksu līdz 1.jūlijam, dalības maksa par katru vīriešu un sieviešu komandu – 200 EUR. Papildu atlaides ir sarūpētas klubiem, kuri turnīrā piedalīsies ar sieviešu un vīriešu komandām – atlaide 50 EUR no abu komandu kopējās dalības maksas.

 

Turnīra „Latvian Open 2013” laikā visām komandām un klubiem – turnīra dalībniekiem – būs īpašais piedāvājums no Unihoc!

 

Kā jau ierasts, turnīra jaunumiem būs iespējams sekot turnīra mājaslapā: www.latvianopen.com, kā arī Twitter un Facebook profilos.

 

Tiekamies „Latvian Open 2013”!

 

Norises laiks: 23. – 25.augusts

Norises vieta: Valmiera, Kocēni

Grupas: Vīriešu, Sieviešu, Veterānu 40+

Spēļu laukumi: 3 laukumi – 20 m x 40 m, visi – ar Gerflor segumu

Izspēles kārtība: grupu turnīrs (garantētas 4 spēles) + izslēgšanas spēles

 

Kontaktpersona: Didzis Ozols

Tālrunis: + 371 28626165

E-pasts: info@latvianopen.com

 

Informācijai: Andris Dzenis

Tālrunis: + 371 26158645

E-pasts: andris.dzenis@floorball.lv