No 24. līdz 26. augustam Valmierā un Kocēnos jau sesto reizi norisināsies starptautiskais florbola turnīrs Latvian Open 2012. Komandu pieteikumus pieņems līdz 17. augustam, savukārt reģistrējoties turnīram līdz 2. jūlijam, dalības maksai tiks piemērota atlaide. 

 

"Latvian Open" ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts arī Starptautiskās Florbola federācijas (IIF) vasaras elites turnīru sarakstā. Visas turnīra spēles apkalpos LFS licencēti tiesneši, florbola cīņas norisināsies uz trim standarta izmēra laukumiem, kas būs aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu. Sacensības notiks atbilstoši IFF apstiprinātajiem florbola spēles noteikumiem. Spēles laiks - 2x15 minūtes (tīrais laiks). Spēlei drīkstēs pieteikt ne vairāk kā 20 spēlētājus.

 

Komandas sacentīsies trijās grupās – sieviešu, vīriešu, kā arī veterānu (40+). Sieviešu un vīriešu komandas par čempionu titulu sacentīsies trīs dienas, bet veterānu komandas savu uzvarētāju noskaidros divās dienās (25. un 26. augustā).

 

Standarta dalības maksa: Ls 175 par katru komandu vīriešu un sieviešu grupās, kā arī Ls 70 par komandu veterānu grupā. Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, kad komandas izrādīja lielu interesi reģistrēties turnīram savlaicīgi un par pazeminātu maksu, šādu iespēju rīkotāji piedāvā arī šogad. Reģistrējot komandu un veicot dalības maksu līdz 2.jūlijam, katra komanda var ietaupīt Ls 35. Papildus atlaidi turnīra organizatori sagādājuši arī klubiem, kas "Latvian Open 2012" vēlēsies piedalīties ar sieviešu un vīriešu komandu – Ls 35 no abu komandu kopējās dalības maksas.

 

Vīriešu, sieviešu un veterānu turnīrā tiks apbalvotas komandas, kas iegūs pirmās trīs vietas. Tāpat paredzētas speciālbalvas turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem, labākajiem uzbrucējiem, aizsargiem un vārtsargiem, kā arī komandu labākajiem spēlētājiem katrā spēlē.

 

Turnīra jaunumiem iespējams sekot mājaslapā: latvianopen.com, kā arī twitter un facebook profilos. Vairāk informācijas: info@latvianopen.com vai pa tālr. 27885552 (Didzis Ozols).

25.06.12
Sākums